V Trnavskej medovine sú ukryté dary slnka, rozmanitosť a nekonečná pestrosť rozkvitnutých lúk. Vyrába sa z najlepších druhov kvetového medu tak, aby vynikla jej čistá medová chuť a vôňa jemne doladená prírodným extraktom z bylín a korenín. Pri každom dúšku pocítite návrat k starým hodnotám a tradíciám, zmocnia sa vás slastné spomienky na časy minulé. Pokojne naskočte na retro bicykel a s nostalgiou v srdci sa prevezte obľúbenými uličkami a tajnými zákutiami.
Nech je každý váš deň dokonale precítený a slastnou medovinou pobozkaný.
Jedinečnosť chuti Trnavskej medoviny podčiarkuje fakt, že ako historicky prvá medovina na svete získala zlatú medailu z oboch najväčších svetových súťaží Apimondia a Mazer Cup.
Dostupné balenia
Trnavská medovina
Ako podávať?
Medovinu vychlaďte na 12 – 16°C a pomaly vychutnávajte zo skleného pohára na stopke tulipánového tvaru.
Zhlboka sa nadýchnite, v zúženom ústí pohára sa nádherne rozvinie vôňa medoviny.
Medovinu zohrejte na teplotu 55 - 60°C. Podávajte ju v hrubších pohároch na whisky, dlhšie udržia teplotu. Zohriatím medoviny ešte viac vyniknú arómy použitého medu, prípadne bylín a korenín.
Zážitok pre všetky zmysly je zaručený.
1 diel Trnavská medovina
1 diel sóda
Kvetový med Apimed
Ovocie (čučoriedky, maliny, jahody, broskyne...)
Ľad
Hľadáte niečo výnimočne dobré?
Ochutnajte našu novinku Medovinu Čučoriedka. Môžete ju podávať chladenú, ale najmä počas zimných večerov chutí výborne aj zohriata.
Pripravili sme niekoľko noviniek. Poznačte si do kalendára dôležité dátumy :)