Medovina z Apimedu, "Víno s dušou medu"®, vzniká prírodným kvasením medového muštu pomocou ušľachtilej kultúry vínnych kvasiniek. Tak ako všetko hodnotné, aj výroba medoviny je dlhý a náročný proces trvajúci minimálne 1 rok. U barikovej medoviny sa proces výroby predlžuje o ďalší rok jej zušľachťovaním dlhodobým ležaním v dubových barikových sudoch.
Základom úspechu výroby medoviny z Apimedu je precízny výber suroviny. Využívame druhovú pestrosť a vysokú kvalitu slovenského medu. Špeciálne vyvinuté kvasinky na prípravu a zakvasenie medového muštu osobitne "ušité na mieru" výroby našich medovín. Moderné technologické zariadenia umožňujúce riadený proces výroby medoviny, počnúc kvasením až po dozrievanie pri pevne stanovenej teplote, čím sa v medovine vzácne uchovajú chuťové a buketné vlastnosti medu, z ktorého je medovina vyrobená.
Majstrovstvo a dlhoročné skúsenosti technológov s výrobou medoviny vdychujúcim medovine dušu.
V zážitkovom areáli Medolandia sme pre deti s rodičmi pripravili zaujímavé hry a pre školské výlety atraktívne zážitkové exkurzie.
Pozývame do Dolnej Krupej na OTVORENIE RUŽIARSKEJ SEZÓNY 3.júna od 10:00 - 19:00.