Výroba medoviny

Medovina z Apimedu, "Víno s dušou medu"®, vzniká prírodným kvasením medového muštu pomocou ušľachtilej kultúry vínnych kvasiniek. Tak ako všetko hodnotné, aj výroba medoviny je dlhý a náročný proces trvajúci minimálne 1 rok. U barikovej medoviny sa proces výroby predlžuje o ďalší rok jej zušľachťovaním dlhodobým ležaním v dubových barikových sudoch.

Základom úspechu výroby medoviny z Apimedu je precízny výber suroviny. Využívame druhovú pestrosť a vysokú kvalitu slovenského medu. Špeciálne vyvinuté kvasinky na prípravu a zakvasenie medového muštu osobitne "ušité na mieru" výroby našich medovín. Moderné technologické zariadenia umožňujúce riadený proces výroby medoviny, počnúc kvasením až po dozrievanie pri pevne stanovenej teplote, čím sa v medovine vzácne uchovajú chuťové a buketné vlastnosti medu, z ktorého je medovina vyrobená.

Majstrovstvo a dlhoročné skúsenosti technológov s výrobou medoviny vdychujúcim medovine dušu.

 

NOVINKY

Tradičná medovina

je dokonalou harmóniou chuti a vône kvetového medu zo slovenských lúk, jemne podfarbeného voňavými bylinkami 

viac

Podujatia

TRNAVSKÝ JARMOK

Opäť po roku!

6. 9. - 9. 9. 2018

viac

Aktuality

Návšteva z Talianska

25.07.2018

Keď sa spojí temperament Talianov a pohostinnosť Slovákov.

viac

Zostaňme v spojení

Pozrite sa, ako žijeme na FACEBOOKu

Facebook Instagram YouTube

Na FACEBOOKu nájdete aj:
Včelie produkty
Med

Novinky priamo do Vášho mailu
Prihláste svoju adresu