V Trnavskej medovine sú ukryté dary slnka, rozmanitosť a nekonečná pestrosť rozkvitnutých lúk. Vyrába sa z najlepších druhov kvetového medu tak, aby vynikla jej čistá medová chuť a vôňa jemne doladená prírodným extraktom z bylín a korenín. Pri každom dúšku pocítite návrat k starým hodnotám a tradíciám, zmocnia sa vás slastné spomienky na časy minulé. Pokojne naskočte na retro bicykel a s nostalgiou v srdci sa prevezte obľúbenými uličkami a tajnými zákutiami.
Nech je každý váš deň dokonale precítený a slastnou medovinou pobozkaný.
Jedinečnosť chuti Trnavskej medoviny podčiarkuje fakt, že ako historicky prvá medovina na svete získala zlatú medailu z oboch najväčších svetových súťaží Apimondia a Mazer Cup.
Dostupné balenia
Trnavská medovina
Ako podávať?
Medovinu vychlaďte na 12 – 16°C a pomaly vychutnávajte zo skleného pohára na stopke tulipánového tvaru.
Zhlboka sa nadýchnite, v zúženom ústí pohára sa nádherne rozvinie vôňa medoviny.
Medovinu zohrejte na teplotu 55 - 60°C. Podávajte ju v hrubších pohároch na whisky, dlhšie udržia teplotu. Zohriatím medoviny ešte viac vyniknú arómy použitého medu, prípadne bylín a korenín.
Zážitok pre všetky zmysly je zaručený.
1 diel Trnavská medovina
1 diel sóda
Kvetový med Apimed
Ovocie (čučoriedky, maliny, jahody, broskyne...)
Ľad
01.04.2025
Veselé nedeľné veľkonočné popoludnie v Medolandii v Dolnej Krupej.