V hustých lesoch cítiť omamnú vôňu ihličia. Bzukot včiel dáva na známosť, že šikovnosť a zručnosť medovinárov pretvorí horský medovicový med na Staroslovanskú medovinu tmavú. Originálna receptúra a láska k prírode sú dôvodom, prečo každý labužník ocení výnimočnosť a znamenitú chuť tohto nápoja.
Možno vás inšpiruje k tomu, aby ste zamierili k vrcholkom kopcov a potešili sa úchvatným pohľadom na krásu Slovenska vôkol vás. Problémy zrazu zmiznú a vy začnete žiť tu a teraz.
Dostupné balenia
Staroslovanská medovina tmavá
Ako podávať?
Medovinu vychlaďte na 12 – 16°C a pomaly vychutnávajte zo skleného pohára na stopke tulipánového tvaru.
Zhlboka sa nadýchnite, v zúženom ústí pohára sa nádherne rozvinie vôňa medoviny.
Medovinu zohrejte na teplotu 55 - 60°C. Podávajte ju v hrubších pohároch na whisky, dlhšie udržia teplotu .Zohriatím medoviny ešte viac vynikne výrazná vôňa horského medovicového medu.
Zážitok pre všetky zmysly je zaručený.
2 diely Staroslovanská medovina tmavá
3 diely svetlé pivo