Agátové háje južného Slovenska odkrývajú prerod kvetu do priezračného medu. Staroslovanská medovina svetlá má vďaka nemu typickú medovú chuť a vôňu s nádychom čerstvo rozkvitnutého agátu. Nezameniteľná je i svetložltá farba medoviny, odrážajúca teplé lúče slnka a čerstvo pokosené polia. Stačí len malý pohárik k tomu, aby aj všedný deň premenila na slávnostnú chvíľu.
Rodinné stretnutia a dôležité udalosti v živote každého z nás si zaslúžia, aby sme im správnym prípitkom dodali lesk a punc výnimočnosti.
Dostupné balenia
Staroslovanská medovina svetlá
Ako podávať?
Medovinu vychlaďte na 12 – 16°C a pomaly vychutnávajte zo skleného pohára na stopke tulipánového tvaru.
Zhlboka sa nadýchnite, v zúženom ústí pohára sa nádherne rozvinie vôňa medoviny.
Medovinu zohrejte na teplotu 55 - 60°C. Podávajte ju v hrubších pohároch na whisky, dlhšie udržia teplotu. Zohriatím medoviny ešte viac vynikne lahodný buket agátového medu.
Zážitok pre všetky zmysly je zaručený.
1 diel Staroslovanská medovina svetlá
1 diel sóda
Agátový med Apimed
Šťava z limetky
Plátky limetky
Mäta
Ľad