Agátové háje južného Slovenska odkrývajú prerod kvetu do priezračného medu. Staroslovanská medovina svetlá má vďaka nemu typickú medovú chuť a vôňu s nádychom čerstvo rozkvitnutého agátu. Nezameniteľná je i svetložltá farba medoviny, odrážajúca teplé lúče slnka a čerstvo pokosené polia. Stačí len malý pohárik k tomu, aby aj všedný deň premenila na slávnostnú chvíľu.
Rodinné stretnutia a dôležité udalosti v živote každého z nás si zaslúžia, aby sme im správnym prípitkom dodali lesk a punc výnimočnosti.
Dostupné balenia
Staroslovanská medovina svetlá
Ako podávať?
Medovinu vychlaďte na 12 – 16°C a pomaly vychutnávajte zo skleného pohára na stopke tulipánového tvaru.
Zhlboka sa nadýchnite, v zúženom ústí pohára sa nádherne rozvinie vôňa medoviny.
Medovinu zohrejte na teplotu 55 - 60°C. Podávajte ju v hrubších pohároch na whisky, dlhšie udržia teplotu. Zohriatím medoviny ešte viac vynikne lahodný buket agátového medu.
Zážitok pre všetky zmysly je zaručený.
1 diel Staroslovanská medovina svetlá
1 diel sóda
Agátový med Apimed
Šťava z limetky
Plátky limetky
Mäta
Ľad
Hľadáte niečo výnimočne dobré?
Ochutnajte našu novinku Medovinu Čučoriedka. Môžete ju podávať chladenú, ale najmä počas zimných večerov chutí výborne aj zohriata.
Pripravili sme niekoľko noviniek. Poznačte si do kalendára dôležité dátumy :)