V barikových sudoch sa po dobu jedného roka elegantne a s noblesou rozvíja lahodná chuť a jemný buket agátového medu s vanilkovo - čokoládovými tónmi dubového dreva.
Zlatistá farba s jemnou arómou po koňaku prechádzajúcou do vône prezretej žltej hrušky sú hlavnými lákadlami Barrique medoviny.
Vyberte si pre seba a svojich blízkych to najlepšie a vychutnajte nápoj, ktorý ocenia aj nároční gurmáni s vycibreným vkusom.
Je nám cťou, že Barrique medovina z Dolnej Krupej sa ako jediná spomedzi tisícov druhov medovín môže najbližšie 2 roky pýšiť titulom "Best Mead in the World" (Najlepšia medovina sveta), ktorý jej bol udelený na prestížnom včelárskom kongrese Apimondia v Južnej Kórei.
Dostupné balenia
Barrique medovina
Ako podávať?
Medovinu vychlaďte na 12 – 16°C a pomaly vychutnávajte zo skleného pohára na stopke tulipánového tvaru.
Zhlboka sa nadýchnite, v zúženom ústí pohára sa nádherne rozvinie vôňa medoviny.
Zážitok pre všetky zmysly je zaručený.