Na výstave sme predstavili NOVINKU, ktorú ste mohli ochutnať v našom stánku. Vaše vyjadrenia a nadšenie v tvári boli pre nás najlepším ohodnotením. A to, že A M B R O Z I A oslovila aj odborníkov, nám napovedá, že A M B R O Z I A - prvý aperitív vyrobený z medu, bude mať ešte veľa príležitostí, aby ukázala, že je B O Ž S K Á.
Na výstave Danubius Gastro 2017 bol AMBROZII ORIGINAL hodnotiacou komisiou udelený DIPLOM DANUBIUS GASTRO.
AMBROZIA je aperitívny nápoj vyrobený na báze medoviny, obohatený zmesou liečivých bylín.
Lahodná chuť medu a jemná horkosť bylín vytvárajú dokonalú harmóniu tohto výnimočného nápoja. Podávame ako aperitív alebo digestív vychladený na 8 - 12°C.
18 druhov bylín a korenín dáva nápoju jedinečnú chuť a vôňu.
lllllllllll
l
Hľadáte niečo výnimočne dobré?
Ochutnajte našu novinku Medovinu Čučoriedka. Môžete ju podávať chladenú, ale najmä počas zimných večerov chutí výborne aj zohriata.
Pripravili sme niekoľko noviniek. Poznačte si do kalendára dôležité dátumy :)