Na výstave sme predstavili NOVINKU, ktorú ste mohli ochutnať v našom stánku. Vaše vyjadrenia a nadšenie v tvári boli pre nás najlepším ohodnotením. A to, že A M B R O Z I A oslovila aj odborníkov, nám napovedá, že A M B R O Z I A - prvý aperitív vyrobený z medu, bude mať ešte veľa príležitostí, aby ukázala, že je B O Ž S K Á.
Na výstave Danubius Gastro 2017 bol AMBROZII ORIGINAL hodnotiacou komisiou udelený DIPLOM DANUBIUS GASTRO.
AMBROZIA je aperitívny nápoj vyrobený na báze medoviny, obohatený zmesou liečivých bylín.
Lahodná chuť medu a jemná horkosť bylín vytvárajú dokonalú harmóniu tohto výnimočného nápoja. Podávame ako aperitív alebo digestív vychladený na 8 - 12°C.
18 druhov bylín a korenín dáva nápoju jedinečnú chuť a vôňu.
lllllllllll
l
01.04.2025
Veselé nedeľné veľkonočné popoludnie v Medolandii v Dolnej Krupej.