Tento víkend sme i my v medovinárstve urobili v spolupráci s Penziónom Rosenthal v priestoroch našej degustačnej miestnosti gurmánsky zážitok obchodným partnerom spoza veľkej mláky.
Ukázali sme, ako krásne sa snúbi lahodná medovina s kačacou pečeňou, zážitok chutí sa znásobil pri vychutnávaní pečenej kačky, husi a zapíjaní medovinou. Ako dezert sa podávala domáca maková štúdľa spolu s najlepšou medovinou sveta - Barrikovou.
Urobili sme vám chuť na takéto delikatesy?
Hľadáte niečo výnimočne dobré?
Ochutnajte našu novinku Medovinu Čučoriedka. Môžete ju podávať chladenú, ale najmä počas zimných večerov chutí výborne aj zohriata.
Pripravili sme niekoľko noviniek. Poznačte si do kalendára dôležité dátumy :)