V hustých lesoch cítiť omamnú vôňu ihličia. Bzukot včiel dáva na známosť, že šikovnosť a zručnosť medovinárov pretvorí horský medovicový med na Staroslovanskú medovinu tmavú. Originálna receptúra a láska k prírode sú dôvodom, prečo každý labužník ocení výnimočnosť a znamenitú chuť tohto nápoja.
Možno vás inšpiruje k tomu, aby ste zamierili k vrcholkom kopcov a potešili sa úchvatným pohľadom na krásu Slovenska vôkol vás. Problémy zrazu zmiznú a vy začnete žiť tu a teraz.
Dostupné balenia
Staroslovanská medovina tmavá
Ako podávať?
Medovinu vychlaďte na 12 – 16°C a pomaly vychutnávajte zo skleného pohára na stopke tulipánového tvaru.
Zhlboka sa nadýchnite, v zúženom ústí pohára sa nádherne rozvinie vôňa medoviny.
Medovinu zohrejte na teplotu 55 - 60°C. Podávajte ju v hrubších pohároch na whisky, dlhšie udržia teplotu .Zohriatím medoviny ešte viac vynikne výrazná vôňa horského medovicového medu.
Zážitok pre všetky zmysly je zaručený.
2 diely Staroslovanská medovina tmavá
3 diely svetlé pivo
Hľadáte niečo výnimočne dobré?
Ochutnajte našu novinku Medovinu Čučoriedka. Môžete ju podávať chladenú, ale najmä počas zimných večerov chutí výborne aj zohriata.
Pripravili sme niekoľko noviniek. Poznačte si do kalendára dôležité dátumy :)